Kijk! Borrelnootjes zonder pinda, van kikkererwten, zout, specerijen en wat kokosvet.
Volgens het recept van Eat.Pure.Love.
En dan te bedenken dat ik alleen het afgietvocht van de kikkererwten nodig had.
Dat heet aquafaba en je kunt er een eiwitschuimvervanger van maken. Dat komt in het volgende blog.
In dit blog leg ik mijn ontdekkingstocht vast sinds ik glutenvrij en koemelkvrij moet eten.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Bessen-kwarktaart zonder melk en gluten
Deze kwarktaart met blauwe bessen bevat geen melk en gluten, maar wel ei, soja en gelatine. Hij is fris, licht en zacht-zoet van smaak, e...

-
Deze kwarktaart met blauwe bessen bevat geen melk en gluten, maar wel ei, soja en gelatine. Hij is fris, licht en zacht-zoet van smaak, e...
-
Nu iedereen hier binnen zit in coronatijd, maken mijn huisgenoten elke dag voor hun lunch lekkere tosti's, gebakken eieren, etc. Om voor...
-
Het eerste wat ik probeerde te bakken zonder gluten, was een kerstbrood. Daarvoor nam ik mijn bestaande, beproefde recept. Ik verving bloem ...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten