Kijk! Borrelnootjes zonder pinda, van kikkererwten, zout, specerijen en wat kokosvet.
Volgens het recept van Eat.Pure.Love.
En dan te bedenken dat ik alleen het afgietvocht van de kikkererwten nodig had.
Dat heet aquafaba en je kunt er een eiwitschuimvervanger van maken. Dat komt in het volgende blog.
In dit blog leg ik mijn ontdekkingstocht vast sinds ik glutenvrij en koemelkvrij moet eten.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Bessen-kwarktaart zonder melk en gluten
Deze kwarktaart met blauwe bessen bevat geen melk en gluten, maar wel ei, soja en gelatine. Hij is fris, licht en zacht-zoet van smaak, e...

-
Deze kwarktaart met blauwe bessen bevat geen melk en gluten, maar wel ei, soja en gelatine. Hij is fris, licht en zacht-zoet van smaak, e...
-
Pannenkoeken zijn een uitdaging als je zonder melk, ei en gluten moet eten. De ingrediƫnten uit het gewone recept gewoon vervangen door melk...
-
Als het kerst is, eten wij na de kerkdienst altijd taart. Bij wijze van verjaardagstaart. De appeltaart die ik altijd maak, bevat boter, mel...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten